NEWS

An:
--  
 • Sep.2017
  08
  TP-Link este ,,Networking Partner’’ pentru prima dată la Dev.Play Conference
  TP-Link, producător de echipamente de networking, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, participă pentru prima dată la Dev.Play Conference, în calitate de ,,Networking Partner’. Dev.Play Conference este deja la a doua ediție și reprezintă evenimentul care sprijină industria de game development din toată Europa de Est. Ediția de anul acesta va găzdui un număr mare de paneluri și workshopuri ce vizează subiecte de actualitate în lumea gamingului.
 • Sep.2017
  04
  TP-Link® @IFA 2017
  TP-Link®, lider mondial în furnizarea de produse de rețea pentru consumatori finali și companii prezintă în cadrul târgului de tehnologie IFA, ediția 2017 sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home, noi dispozitive pentru locuințe inteligente, dar și Archer C5400X, cel mai puternic router din lume, dotat cu un procesor quad-core.
 • Aug.2017
  29
  6 sfaturi pentru a face cele mai bune poze cu telefonul
  București – Pe măsură ce îți împachetezi bagajele pentru ultimele zile de vacanță din această vară, probabil te gândești să îți iei cu tine și masivul aparat DSLR, sau poate nu. Cel mai probabil, ceea ce vei lua cu tine va fi cea mai flexibilă cameră – smartphone-ul tău. TP-Link își oferă câteva sfaturi pentru a face poze cât mai bune cu telefonul.
 • Aug.2017
  17
  TP-Link semnează cu Ingram Micro Romania (RRC) un acord pentru distribuția de soluții business
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat acordul de distribuție pentru gama de echipamente destinate clienților companii cu Ingram Micro România (RRC), distribuitor cu valoare adăugată de soluții IT.
 • Aug.2017
  10
  TP-Link anunță routere la prețuri de vară, la pachet cu range extendere
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță disponibilitatea în magazinele de electro-IT online a două pachete promoționale de rețelistică. Este vorba despre pachetul AC 1200 format din routerul Archer C1200 și range extenderul RE350, disponibil cu până la 20% reducere în magazinele Altex și eMAG, respectiv routerul TL-WR940N, mai ieftin cu până la 25% la achiziția împreună cu range extenderul TL-WA850RE. Primul dintre pachete se adresează utilizatorilor care au nevoie de performanță ridicată și acoperire extinsă a rețelei Wi-Fi, în timp ce al doilea pachet este destinat utilizatorilor care își doresc o soluție performantă, de buget.
 • Aug.2017
  02
  TP-Link, partener networking Bloggers Lan Party la UNTOLD (#UBLPXV)
  Suntem încântați să anunțăm că în perioada 3-6 august vom fi prezenți la UNTOLD, în zona Bloggers Lan Party.
 • Jun.2017
  15
  TP-Link este prezent la Techsylvania 2017
  În perioada, 17-20 iunie vom fi pezenți, pentru prima dată, la Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente tech din Europa de Est, adunând mii de participanți de pretutindeni. Se desfășoară la Cluj-Napoca și evenimentul cuprinde un Hackathon în primele 2 zile, o conferință în următoarele zile și o competiție pentru startup-uri.
 • Jun.2017
  14
  TP-Link participă pentru a doua oară consecutiv la ICEEfest
  TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, participă pentru a doua oară consecutiv la ICEEfest, cel mai important eveniment digital din regiune, în calitate de partener al evenimentului. Astfel, în perioada 15-16 iunie te așteptăm la ICEEfest să testezi cel mai nou Charging Station! Vino și testează cât de repede îți incarci telefonul sau tableta cu cele mai tari gadget-uri TP-Link!
 • Jun.2017
  06
  TP-Link semnează un parteneriat de distribuție cu Gersim pentru gamele smartphone, smart home și accesorii
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuție cu Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de terminale GSM din România.
 • May.2017
  31
  Program TP-Link 1-5 iunie 2017
  Programul TP-Link Romania în perioada 1-5 iunie
 • May.2017
  25
  TP-Link este prezent la Bucharest Technology Week
  În perioada, 25-28 mai vom fi pezenți, pentru a doua oară consecutivă, la Bucharest Technology Week, prin intermediul Royal Computers și Likeit. Este un eveniment dedicat industriei de tehnologie, ce reunește peste 15.000 de reprezentanți ai unor companii de top, profesioniști în domeniu și tech-oriented.
 • May.2017
  22
  TP-Link România are un nou manager general
  București, România – 22 mai 2017 - TP-Link România, liderul pieței locale de echipamente WLAN, are un nou manager general din această lună, în persoana lui Zick Zhao. De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronică și Tehnologie din China. S-a alăturat echipei TP-Link în iulie 2015, iar în luna noiembrie a aceluiași an a preluat poziția de manager de vânzări în cadrul reprezentanței TP-Link din Polonia. În aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager în cadrul TP-Link Rusia. În calitate de general manager TP-Link România, Zick Zhao va fi responsabil de extinderea activității companiei pe piața locală.
 • Apr.2017
  28
  TP-Link devine "Networking Partner" la East European Comic Con pentru al 4-lea an consecutiv
  TP-Link devine "Networking Partner" la East European Comic Con pentru al 4-lea an consecutiv
 • Apr.2017
  20
  TP-Link devine al doilea furnizor de switch-uri Ethernet în 2016
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, s-a clasat pe a doua poziție (după nr. de porturi) pe segmentul switch-urilor Ethernet vândute în 2016, conform studiului Worldwide Quarterly Ethernet Switch Tracker 2016Q4 realizat de compania de cercetare IDC.
 • Apr.2017
  05
  TP-Link semnează un acord cu ELKO Romania pentru distribuția gamei de produse și soluții business dedicate IMM-urilor
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuție cu ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT.