NEWS

An:
--  
 • May.2017
  25
  TP-Link este prezent la Bucharest Technology Week
  În perioada, 25-28 mai vom fi pezenți, pentru a doua oară consecutivă, la Bucharest Technology Week, prin intermediul Royal Computers și Likeit. Este un eveniment dedicat industriei de tehnologie, ce reunește peste 15.000 de reprezentanți ai unor companii de top, profesioniști în domeniu și tech-oriented.
 • May.2017
  22
  TP-Link România are un nou manager general
  București, România – 22 mai 2017 - TP-Link România, liderul pieței locale de echipamente WLAN, are un nou manager general din această lună, în persoana lui Zick Zhao. De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronică și Tehnologie din China. S-a alăturat echipei TP-Link în iulie 2015, iar în luna noiembrie a aceluiași an a preluat poziția de manager de vânzări în cadrul reprezentanței TP-Link din Polonia. În aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager în cadrul TP-Link Rusia. În calitate de general manager TP-Link România, Zick Zhao va fi responsabil de extinderea activității companiei pe piața locală.
 • Apr.2017
  28
  TP-Link devine "Networking Partner" la East European Comic Con pentru al 4-lea an consecutiv
  TP-Link devine "Networking Partner" la East European Comic Con pentru al 4-lea an consecutiv
 • Apr.2017
  20
  TP-Link devine al doilea furnizor de switch-uri Ethernet în 2016
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, s-a clasat pe a doua poziție (după nr. de porturi) pe segmentul switch-urilor Ethernet vândute în 2016, conform studiului Worldwide Quarterly Ethernet Switch Tracker 2016Q4 realizat de compania de cercetare IDC.
 • Apr.2017
  05
  TP-Link semnează un acord cu ELKO Romania pentru distribuția gamei de produse și soluții business dedicate IMM-urilor
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuție cu ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT.
 • Mar.2017
  01
  TP-Link lansează noile Access Point-uri Wi-Fi de interior din clasa business, cu controler hardware
  TP-Link®, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, lansează seria Auranet CAP, o nouă soluție Wi-Fi pentru interior, destinată mediului de business, care include dispozitivele wireless Access Point CAP2200 și controlerul AC500. Succesoare a cunoscutei serii EAP, seria CAP aduce capabilități suplimentare de securitate și implementare pentru rețelele din mediul de business. Seria Auranet CAP este prezentată în cadrul Mobile World Congress, eveniment ce se desfășoară în aceste zile la Barcelona, alături de cele mai inovatoare produse și soluții din categoriile smartphone, smart home și echipamente de rețea.
 • Feb.2017
  27
  MWC Barcelona 2017: TP-Link® lansează Archer C5400X, routerul Wi-Fi cu cel mai puternic procesor
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și afaceri, lansează routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X, primul router cu procesor Broadcom quad-core de 1,8GHz pe 64 biți din lume. Archer C5400X este prezentat în cadrul Mobile World Congress, eveniment care se desfășoară între 27 februarie și 2 martie la Barcelona. TP-Link prezintă, de asemenea, cele mai inovatoare produse și soluții din categoriile smartphone, smart home și echipamente de rețea pentru consumatorii finali.
 • Jan.2017
  05
  TP-Link® lansează Deco, prima linie de sisteme Wi-Fi, la CES 2017
  LAS VEGAS – 5 ianuarie 2017 – TP-Link®, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatori individuali și afaceri lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. Cele mai noi dispozitive TP-Link din gama echipamentelor de rețea și a dispozitivelor smart home pot fi văzute la standul #30526 din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center.
 • Dec.2016
  22
  Programul TP-Link de Sărbători 2016
  În perioada 24 decembrie - 3 ianurie 2017, biroul TP-Link este în vacanța de sărbători
 • Dec.2016
  15
  Top 5 produse TP-Link de Crăciun, pentru un buget mai mic de 150 de lei
  TP-Link, furnizorul numărul unu de soluții de rețea pentru clienți finali, recomandă celor care sunt în căutarea unor cadouri inedite de sărbători sau care vor să-i surprindă plăcut pe cei dragi de Crăciun, 5 produse de top din portofoliul său, cu prețuri sub 150 de lei.
 • Nov.2016
  29
  Program de lucru 30 noiembrie - 4 decembrie
  Nu suntem birou între 30 noiembrie - 4 decembrie. Revenim pe 5 decembrie!
 • Nov.2016
  17
  TP-Link anunță 30 de produse și stocuri de 120.000 de unități pentru Black Friday 2016
  TP-Link, furnizorul numărul unu de soluții de rețea pentru clienți finali, anunță pentru Black Friday ediția 2016 de două ori mai multe modele de produse față de 2015 și stocuri de 120.000 de unități, cu 20.000 de unități în plus față de anul trecut. Produsele vedetă ale TP-Link pentru cel mai mare eveniment de shopping din an vor fi TL-WR841N(RO), primul router TP-Link cu interfață în limba română, lansat anul trecut de Black Friday și routerul AC750 Archer C2, dar și range extenderele.
 • Nov.2016
  15
  TP-Link asigură rețeaua pentru Marea Finală a turneului Național de League of Legends
  TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura soluția de rețea pentru Marea Finală din cadrul Turneului Național de League of Legends, în calitate de Networking Partner al Electronic Sports League România. Marea Finală va reuni cele mai bune două echipe din România, Nexus Gaming și GREAT Team și se va juca sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 13:00, în București, sala Auditorium Pallady.
 • Oct.2016
  19
  TP-Link® lansează la GITEX 2016 dispozitive pentru IMM-uri
  TP-Link®, furnizorul numărul 1 de soluții de rețea pentru clienți finali și companii, lansează în cadrul GITEX 2016, cel mai mare târg de tehnologie din Orientul Mijlociu ce se derulează între 16 și 20 octombrie a.c. la Dubai, noi soluții indoor și outdoor adresate companiilor mici și mijlocii și furnizorilor de servicii de Internet wireless. Noile serii de soluții Wi-Fi indoor CAP Auranet includ dispozitivele Access Point CAP1750 și controlerul wireless AC500 care asigură rețelei o mai bună securitate și implementare mai ușoară. Soluțiile Auranet CAP se adresează mediilor business cum ar fi hoteluri, mall-uri, școli și birouri, indiferent de dimensiune, oferind o rețea accesibilă și sigură. Seriile CAP sunt printre cele mai cele mai versatile soluții Access Point disponibile pe piață.
 • Sep.2016
  30
  TP-Link @ IMWorld 2016
  TP-Link va participa pentru prima dată la Internet & Mobile World - cel mai mare eveniment dedicat inovației în tehnologie.