NEWS

An:
--  
 • Mar.2017
  01
  TP-Link lansează noile Access Point-uri Wi-Fi de interior din clasa business, cu controler hardware
  TP-Link®, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, lansează seria Auranet CAP, o nouă soluție Wi-Fi pentru interior, destinată mediului de business, care include dispozitivele wireless Access Point CAP2200 și controlerul AC500. Succesoare a cunoscutei serii EAP, seria CAP aduce capabilități suplimentare de securitate și implementare pentru rețelele din mediul de business. Seria Auranet CAP este prezentată în cadrul Mobile World Congress, eveniment ce se desfășoară în aceste zile la Barcelona, alături de cele mai inovatoare produse și soluții din categoriile smartphone, smart home și echipamente de rețea.
 • Feb.2017
  27
  MWC Barcelona 2017: TP-Link® lansează Archer C5400X, routerul Wi-Fi cu cel mai puternic procesor
  TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și afaceri, lansează routerul Wi-Fi Tri-Band Archer C5400X, primul router cu procesor Broadcom quad-core de 1,8GHz pe 64 biți din lume. Archer C5400X este prezentat în cadrul Mobile World Congress, eveniment care se desfășoară între 27 februarie și 2 martie la Barcelona. TP-Link prezintă, de asemenea, cele mai inovatoare produse și soluții din categoriile smartphone, smart home și echipamente de rețea pentru consumatorii finali.
 • Jan.2017
  05
  TP-Link® lansează Deco, prima linie de sisteme Wi-Fi, la CES 2017
  LAS VEGAS – 5 ianuarie 2017 – TP-Link®, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatori individuali și afaceri lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. Cele mai noi dispozitive TP-Link din gama echipamentelor de rețea și a dispozitivelor smart home pot fi văzute la standul #30526 din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center.
 • Dec.2016
  22
  Programul TP-Link de Sărbători 2016
  În perioada 24 decembrie - 3 ianurie 2017, biroul TP-Link este în vacanța de sărbători
 • Dec.2016
  15
  Top 5 produse TP-Link de Crăciun, pentru un buget mai mic de 150 de lei
  TP-Link, furnizorul numărul unu de soluții de rețea pentru clienți finali, recomandă celor care sunt în căutarea unor cadouri inedite de sărbători sau care vor să-i surprindă plăcut pe cei dragi de Crăciun, 5 produse de top din portofoliul său, cu prețuri sub 150 de lei.
 • Nov.2016
  29
  Program de lucru 30 noiembrie - 4 decembrie
  Nu suntem birou între 30 noiembrie - 4 decembrie. Revenim pe 5 decembrie!
 • Nov.2016
  17
  TP-Link anunță 30 de produse și stocuri de 120.000 de unități pentru Black Friday 2016
  TP-Link, furnizorul numărul unu de soluții de rețea pentru clienți finali, anunță pentru Black Friday ediția 2016 de două ori mai multe modele de produse față de 2015 și stocuri de 120.000 de unități, cu 20.000 de unități în plus față de anul trecut. Produsele vedetă ale TP-Link pentru cel mai mare eveniment de shopping din an vor fi TL-WR841N(RO), primul router TP-Link cu interfață în limba română, lansat anul trecut de Black Friday și routerul AC750 Archer C2, dar și range extenderele.
 • Nov.2016
  15
  TP-Link asigură rețeaua pentru Marea Finală a turneului Național de League of Legends
  TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura soluția de rețea pentru Marea Finală din cadrul Turneului Național de League of Legends, în calitate de Networking Partner al Electronic Sports League România. Marea Finală va reuni cele mai bune două echipe din România, Nexus Gaming și GREAT Team și se va juca sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 13:00, în București, sala Auditorium Pallady.
 • Oct.2016
  19
  TP-Link® lansează la GITEX 2016 dispozitive pentru IMM-uri
  TP-Link®, furnizorul numărul 1 de soluții de rețea pentru clienți finali și companii, lansează în cadrul GITEX 2016, cel mai mare târg de tehnologie din Orientul Mijlociu ce se derulează între 16 și 20 octombrie a.c. la Dubai, noi soluții indoor și outdoor adresate companiilor mici și mijlocii și furnizorilor de servicii de Internet wireless. Noile serii de soluții Wi-Fi indoor CAP Auranet includ dispozitivele Access Point CAP1750 și controlerul wireless AC500 care asigură rețelei o mai bună securitate și implementare mai ușoară. Soluțiile Auranet CAP se adresează mediilor business cum ar fi hoteluri, mall-uri, școli și birouri, indiferent de dimensiune, oferind o rețea accesibilă și sigură. Seriile CAP sunt printre cele mai cele mai versatile soluții Access Point disponibile pe piață.
 • Sep.2016
  30
  TP-Link @ IMWorld 2016
  TP-Link va participa pentru prima dată la Internet & Mobile World - cel mai mare eveniment dedicat inovației în tehnologie.
 • Sep.2016
  09
  TP-Link este partener tehnic al PGL pentru a patra ediție consecutivă DreamHack
  TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura și de aceasta data soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul Dreamhack Bucharest 2016
 • Sep.2016
  06
  TP-Link a anunțat seria de smartphone-uri Neffos X la IFA 2016
  TP-Link a lansat la IFA 2016 cea mai nouă serie de smartphone-uri Neffos X din care fac parte modelele Neffos X1 și Neffos X1 Max, ambele cu carcasă unibody premium, din metal, dublu-curbată pentru ușurință în utilizare și specificații hardware competitive.
 • Aug.2016
  24
  TP-Link anunță o nouă identitate de brand și intrarea pe piața smartphone
  TP-Link, liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband la nivel global, marchează 20 de ani de activitate prin lansarea unei noi identități de brand și a unei noi strategii care presupune extinderea portofoliulului de produse smart home, dar și lansarea pe piața dispozitivelor smartphone sub brandul Neffos.
 • Jul.2016
  26
  TP-Link extinde gama de produse pentru IMM-uri și anunță doi noi parteneri de distribuție
  TP-Link, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, anunță extinderea gamelor de produse destinate întreprinderilor mici și mijlocii și Small Office Home Office cu noi modele de dispozitive access point de interior și exterior. Totodată, TP-Link anunță doi noi parteneri de distribuție - MGT Educational, distribuitor de produse IT&C cu peste 75 de branduri în portofoliu și 3700 de produse, de la echipamente de rețelistică și supraveghere, la PC-uri, imprimante și produse foto-video și Mondoplast, distribuitor specializat de echipamente și cabluri pentru telecomunicații.
 • Jun.2016
  28
  Top 6 dispozitive TP-Link pentru o vacanță reușită
  TP-Link, lider global în inovarea de soluții de rețea pentru utilizatori casnici, extinde portofoliul de produse disponibile în România cu noi dispozitive din gama de accesorii potrivite pentru a fi folosite pe timpul vacanței. Printre acestea se numără două dispozitive power bank cu capacități de 6700mAh, respectiv 15600mAh, resurse suplimentare de energie pentru a alimenta camere foto, tablete și telefoane și două camere de supraveghere HD.