An:
--  
    Aug.2017
    02

    TP-Link, partener networking Bloggers Lan Party la UNTOLD (#UBLPXV)

    Suntem încântați să anunțăm că în perioada 3-6 august vom fi prezenți la UNTOLD, în zona Bloggers Lan Party (#UBLPXV). Bloggers Lan Party se numește și reprezintă un eveniment de gaming cu tradiție, ajuns deja la a 15-a ediție în cei 5 ani de existență.

    Anul acesta participăm pentru prima oară la UNTOLD, cel mai mare festival muzical din Europa de Est. TP-Link va lua parte la acest eveniment în colaborare cu Bloggers Lan Party (#UBLPXV) unde TP-Link va furniza toate dispozitivele necesare pentru soluția de rețea în zona Bloggers Lan Party (#UBLPXV) și va asigura servicii de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului.

    Soluția de networking furnizată de TP-Link este următoarea: switch-uri din gama business TP-Link (TL-SG3424 Switch Gigabit JetStream cu Management L2, TL-SG1008PE Switch 8 Porturi Gigabit), routere din gama business (TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN), dar și modele business Access Point Auranet (EAP330, EAP225 și EAP220).

    Smart experience by TP-Link

    În plus, TP-Link a pregătit pentru toți party people care doresc să aibă un moment de respiro un lounge special pentru relaxare cu canapea și televizor unde poți participa zilnic la un turneul FIFA 17 2v2 (echipe mixte) și poți câștiga premii marca TP-Link și alte premii interesante.

    De asemenea, am pregătit pentru vizitatorii zonei Bloggers Lan Party (#UBLPXV) si un Charging Station TP-Link unde îți poți încărca smartphone-ul în siguranță pe toată perioada evenimentului.

    Vrei o experiență smart completă? Perfect! Vizitează standul TP-Link din cadrul zonei Bloggers Lan Party (#UBLPXV) și testează dispozitele din gama Smart Home TP-Link. Ai ocazia să te joci cu becurile inteligente TP-Link LB110, LB120 și LB130, să controlezi lampa folosind priza inteligentă HS110 sau să administrezi toate dispozitvele de pe routerul smart TP-Link SR20.

    În zona dedicată gaming-ului, accesul se va face pe bază de bilet la UNTOLD și de înscriere pe site-ul Bloggers Lan Party, până pe 2 august, ora 19. Click aici pentru a te înscrie: https://bloggerslanparty.ro/inscrieri-cititori/

    Pentru a fi la curent cu toate noutățile, surprizele TP-Link de la UNTOLD 2017 urmărește și pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/TPLINKRomania.

    From United States?

    Get products, events and services for your region.