An:
--  
    Jun.2017
    06

    TP-Link semnează un parteneriat de distribuție cu Gersim pentru gamele smartphone, smart home și accesorii

    București, 06 iunie 2017 – TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuție cu Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de terminale GSM din România. 

    Gersim Impex va distribui gamele complete de produse TP-Link din categoria smart home, însemnând camere de supraveghere IP wireless, prize, becuri și întrerupătoare inteligente, accesorii, precum și seriile de smartphone-uri recent lansate în România, reunite sub brandul Neffos. 

    ”Parteneriatul cu cel mai mare distribuitor de telefoane mobile din România asigură brandului Neffos vizibilitatea de care are nevoie pentru a ne atinge obiectivul de vânzări stabilit odată cu lansarea noii serii Neffos X1. Smartphone-urile Neffos, deși noi pe piață, beneficiază de suportul și recunoașterea brandului TP-Link ca produse de încredere, cu un raport optim preț-calitate și care ne recomandă atât în fața partenerilor, cât și a clienților”, a declarat Simona Nijnic, managerul diviziei de smartphone-uri și accesorii în cadrul TP-Link. 

    ”Gersim Impex are o tradiție de peste 15 ani pe piața locală de distribuție de smartphone-uri și tablete oferind clienților noștri o gamă extinsă de dispozitive, dar și servicii cu valoare adăugată. Orice brand nou adăugat portofoliului nostru ne consolidează poziția de lider și ne ajută să ajungem la un număr și mai mare de clienți, cu opțiuni dintre cele mai diverse. Considerăm că pentru produsele cu un raport preț-calitate corect vor exista întotdeauna cumpărători, astfel că ne așteptăm ca nou introdusele game TP-Link să genereze vânzări bune”, a declarat Dan Ștefănescu, CEO și proprietar Gersim.

    TP-Link a lansat brandul de smartphone-uri Neffos anul trecut. În prezent, pe piața locală comercializează două serii, Y50 și X1, prin magazinele online, precum și o gamă extinsă de dispozitive smart home și accesorii, de la accesorii pentru computer (adaptoare USB, ethernet, cabluri ethernet, hub-uri cu mai multe porturi USB), la accesorii pentru dispozitive mobile (baterii externe, hub-uri pentru încărcare cu mai multe porturi USB, cabluri de alimentare), boxe portabile, accesorii auto şi antene.

    ###

    Despre Gersim Impex

    Fondată în 2002, compania Gersim Impex este cel mai mare distribuitor de terminale GSM de pe piața locală, având contracte de distribuție cu principalii producători precum: Samsung, Huawei, Lenovo, Alcatel, eStar si myPhone.

    Compania are parteneriate de distribuție cu toți operatorii de telecom, cu magazinele specializate atât din retailul online, cât și din retailul clasic, dar și cu magazinele de tip IKA și Cash&Carry.

    Despre TP-Link

    Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

    * Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q4 2016.

     

    From United States?

    Get products, events and services for your region.