An:
--  
    Apr.2017
    28

    TP-Link devine "Networking Partner" la East European Comic Con pentru al 4-lea an consecutiv

    Noi, cei de la TP-Link am creat deja o tradiție în ceea ce privește realizarea rețelei Comic Con, așa că nu este nici o supriză că vom continua tradiția și anul acesta, al 4-lea an consecutiv, fiind "Networking Partner" pentru East European Comic Con 2017, dar și pentru a doua editie a Turneului Național de Legue of Legends.

    TP-Link furnizează toate echipamentele necesare pentru soluția de rețea, dar și servicii de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului. Soluția se bazează pe switch-uri din gama business TP-Link și include modelele T3700G-28TQ Switch Stakabil Gigabit Jetstream L3, TL-SG5428 Switch Gigabit JetStream cu Management L2, TL-SG3424 Switch Gigabit JetStream cu Management L2, T2600G-28TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, T2600G-52TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, routere din gama business TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN și TL-ER5120 Gigabit Load Balance Broadband, dar și modele Access Point Auranet din gama EAP și CAP cum ar fi EAP330, EAP320 și CAP1750.

    Standul TP-Link

    Si anul acesta TP-Link pregateste multe suprize și premii la stand pentru cei pasionați de tehnologie. Cei care trec pe la standul TP-Link vor putea participa la turnee de Hearthstone 1v1, Leaugue of Legends 1v1 și FIFA 2017 unde pot câștiga numeroase premii marca TP-Link. De asemenea, pot vizita camera interactivă TP-Link, Smart Experience.

    O altă modalitate de a caștiga și mai multe premii este competiția fulger de Hearthstone de la scenă, care se va juca pe telefoanele Neffos.

    Gazda evenimentelor de gaming va fi și de această dată Lucian “IceMan Lucky” Dinescu.

    Premieră în România: Primul router quad-core din lume de 1,8GHz pe 64 biți

    Tot în cadrul East European Comic Con, TP-Link prezintă în premieră publicului larg din România primul router cu procesor Broadcom quad-core de 1,8GHz pe 64 biți, Archer C5400X. Archer C5400X promite conexiuni Wi-Fi la viteze optime şi fără întreruperi în orice scenariu de utilizare, datorită procesorul de 28nm Broadcom Cortex-A53, capabil să ofere un nivel ridicat de performanţă şi consum de energie redus. Tehnologia Tri-Band Wi-Fi utilizează trei benzi wireless separate pentru viteze combinate de până la 5334Mbps: 1000Mbps în banda de 2,4GHz şi şi 2167Mbps pentru fiecare din cele două benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online şi multe alte aplicaţii.

    Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică adresate gamerilor şi pentru a câştiga premii substanţiale. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, concursurile și surprizele TP-Link de la East European Comic Con 2017 urmărește și pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/TPLINKRomania.

    From United States?

    Get products, events and services for your region.