An:
--  
    Sep.2016
    30

    TP-Link @ IMWorld 2016

    TP-Link va participa pentru prima dată la Internet & Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta B2B cu solutii de IT si Digital din CEE, care are loc pe 5-6 Octombrie la Romexpo Bucuresti.

    Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică din lume și pentru a fi la curent cu toate noutățile companiei. De asemenea, te așteptăm la stand să-ți încarci bateriile cu cele mai tari power bank-uri marca TP-Link!

    Vom expune la standul TP-Link cele mai performante echipamente de rețea destinate întreprinderilor mici și mijlocii, de la soluții Wi-Fi business, la switch-uri cu 48 de porturi, dispozitive Access Point de interior și exterior, dar și antene și routere profesionale.

    Tot în cadrul Internet & Mobile World 2016, TP-Link prezintă în avanpremieră publicului larg din România cea mai nouă serie de smartphone-uri, Neffos X, cu carcasă unibody premium și specificații hardware competitive. Veți putea admira la standul TP-Link modelul Neffos X1, dar și modelele Neffos C5, Neffos C5 Max și Neffos Y50.

    Tot la standul TP-Link veți putea vedea și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală, precum și variate produse și soluții smart home.

    Vizitează standul TP-Link pentru a testa telefoanele smart Neffos și pentru a descoperi mai multe despre dispozitivele TP-Link pentru locuințe inteligente, dar și cele mai bune produse de reţelistică și soluții SMB.

    Vă așteptăm la standul D11, Romexpo, pavilion principal!

     

    From United States?

    Get products, events and services for your region.