An:
--  
    Jun.2016
    01

    TP-Link participă la ICEEfest 2016

    TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, participă pentru prima dată la ICEEfest, cel mai important eveniment digital din regiune, în calitate de partener al evenimentului. Astfel, în perioada 9-10 iunie te așteptăm la ICEEfest să testezi la standul nostru cele mai tari gadget-uri TP-Link!

    Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică din lume și pentru a fi la curent cu toate noutățile TP-Link. Mai mult, cei care vizitează standul TP-Link de la ICEEfest vor avea posibilitatea de a participa la un turneu inedit cu droids. De asemenea, te așteptăm la stand să-ți încarci bateriile cu cele mai tari Power Bank-uri marca TP-Link! 

    Premieră în România: Primul router AD din lume

    Tot în cadrul ICEEfest 2016, TP-Link prezintă publicului larg din România primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală – capabil să asigure viteze de până la 4,6Gbps în banda de frecvență de 60Ghz. Primul router AD din lume va fi expus pentru public la standul TP-Link pe toată durata celor două zile de ICEEfest.

    TP-Link este este numărul 1 pe piața globală de echipamente Wi-Fi, pentru al cincilea an consecutiv, dar și liderul pieței locale de wireless routing. TP-Link continuă să dezvolte produse inovative și de încredere, oferind o gamă completă de soluții: Routere de Rețea, Adaptoare, Camere, Switchuri, Range Extendere și multe alte dispozitive cu fir și fără fir, iar din 2015 a început extinderea gamelor de produse cu baterii externe, boxe portabile, dar și dispozitive pentru locuințe inteligente cum ar prizele sau becurile inteligente.

    From United States?

    Get products, events and services for your region.