An:
--  
    May.2016
    07

    TP-Link este Networking Partner al ESL Arena pentru a treia ediție consecutivă a East European Comic Con

    TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul ESL Arena, și la ediția de anul acesta a East European Comic Con, în calitate de Networking Partner al Electronic Sports League România. 

    "Suntem foarte încântați sa colaborăm din nou cu TP-Link după parteneriatul excelent de la East European Comic Con 2014  si cel din 2015", a declarat Marius Radu, Product Manager ESL Arena."Suntem siguri ca având TP-Link alături, infranstructura de rețea și conexiunile la Internet vor fi optime pentru un eveniment de gaming."

    ”Echipamentele noastre conectează mai mulți oameni decât oricare altele și acest fapt se datorează produselor de calitate, proiectate în funcție de nevoile utilizatorilor. Suntem prezenți în zeci de milioane de case din toată lumea pentru a facilita utilizatorilor comunicarea cu familia și prietenii, pentru a le asigura accesul la divertisment și gaming online în cel mai simplu mod posibil, dar și pentru a-i ajuta să lucreze indiferent unde se află.” a declarat Hermes Song, directorul general al TP-Link România. "Suntem bucuroși că TP-Link este partenerul tehnic al Electronic Sports League pe zona de rețelistică pentru a treia ediție consecutivă a East European Comic Con. Ca și până acum, vom furniza toate echipamentele necesare pentru soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul ESL Arena, dar și pentru rețeaua de Internet pentru arena de gaming și pentru zonele dedicate partenerilor. Totodată vom furniza serviciile de instalare, configurare și mentenanța pe toată durata East European Comic Con. Este o provocare mare având în vedere amploarea evenimentului, însă și o dovadă a calității produselor TP-Link, pregătite pentru gaming online intens”, a mai adăugat Hermes Song.

    Standul TP-Link de la ESL Arena: droids, HearthtStone si Cosplay

    TP-Link, continuă tradiţia de a susţine gamerii și pasionații de tehnologie şi pregăteşte în cadrul ESL Arena un stand dedicat cu multe surprize şi competiții cu premii. Astfel, cei care vizitează standul TP-Link de la East European Comic Con vor avea posibilitatea de a participa la un concurs inedit cu droids, care pe lângă o amintire frumoasă le poate aduce caștigătorilor şi premii importante sub formă de produse TP-Link. 

    O altă metodă de a câştiga premii importante este participarea la competiţiile HearthStone 1v1 organizate zilnic la standul TP-Link, dar și la concursul de Cosplay. Totodată, vom oferi giveaway-uri la stand și vom organiza la scena principală concursuri cu premii în zilele de sâmbătă și duminică, în pauzele dintre meciuri. Gazda evenimentelor de gaming va fi și de această dată Lucian “IceMan Lucky” Dinescu.

    Premieră în România: Primul router AD din lume

    Tot în cadrul East European Comic Con, TP-Link prezintă în premieră publicului larg din România primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală – capabil să asigure viteze de până la 4,6Gbps în banda de frecvență de 60Ghz. Primul router AD din lume va fi expus pentru public la standul TP-Link pe toată durata celor trei zile de East European Comic Con.

    Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică adresate gamerilor şi pentru a câştiga premii substanţiale. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, concursurile și surprizele TP-Link de la East European Comic Con 2016 urmărește și pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/TPLINKRomania.

    ###

    TP-Link este este numărul 1 pe piața globală de echipamente Wi-Fi, pentru al cincilea an consecutiv, dar și liderul pieței locale de wireless routing. TP-Link continuă să dezvolte produse inovative și de încredere, oferind o gamă completă de soluții: Routere de Rețea, Adaptoare, Camere, Switchuri, Range Extendere și multe alte dispozitive cu fir și fără fir, iar din 2015 a început extinderea gamelor de produse cu baterii externe, boxe portabile, dar și dispozitive pentru locuințe inteligente cum ar prizele sau becurile inteligente.

    From United States?

    Get products, events and services for your region.