An:
--  
    May.2016
    06

    TP-Link participă la Bucharest Technology Week

     

    TP-Link participă la Bucharest Technology Week

    În zilele de 24 și 26 mai 2016 vom fi prezenți la Bucharest Technology Week, eveniment dedicat industriei de tehnologie, ce reunește peste 10.000 de reprezentanți ai unor companii de top, profesioniști în domeniu și entuziaști.

    Vom expune cele mai performante echipamente de rețea destinate întreprinderilor mici și mijlocii, de la switch-uri cu 48 de porturi, la dispozitive Access Point de interior și exterior, antene și routere profesionale.

    Ne găsiți la Athénée Palace Hilton, pe 24 mai 2016 în cadrul Innovation Summit, iar pe 26 mai la Enterprise IT Summit.

    Switchuri profesionale TP-Link

    Gama de switchuri cu management JetStream de la TP-Link oferă o soluție robustă și de viitor cu accesibilitate și scalabilitate mare, caracteristici de management și funcții de securitate îmbogățite, facându-le ideale pentru intreprinderi, ISP și rețelele din campusuri.

    Switchurile Smart TP-Link oferă soluții de rețea eficiente pentru întreprinderile mici și mijlocii. Integrând funcții utile L2 cum ar fi: 802.1Q, VLAN, QoS, IGMP Snooping, STP, Storm Control și SNMP. Smart switchurile TP-Link oferă administratorilor o soluție de rețea simplă, cu costuri reduse, dar în același timp inteligentă.

    Switchurile Easy Smart TP-Link sunt un update ideal al tehnologiei switchurilor fără Management și vin echipate cu numeroase caracteristici de baza cum ar fi: Port / Tag / MTU VLAN, QoS și IGMP Snooping. Switchurile Easy Smart oferă administratorilor de rețea soluții simple și eficiente pentru rețele Business de dimensiuni mici.

    Switchurile fără Management TP-Link pot crește viteza rețelei și a conexiunii backbone. Acestea sunt produse plug and play, fără nici o configurare software, oferă porturi de rețea de înaltă performanță care permit extinderea simplă și eficientă a rețelelor business de dimensiuni mici și mijlocii.

    Soluție Wi-Fi business

    TP-Link oferă soluții flexibile pentru interior și exterior, soluții wireless pentru afaceri, pentru întreprinderi mici și mijloci. Gama de echipamente EAP satisfac nevoile de acoperire profesională la nivel de SMB, inclusiv hoteluri, campusuri, companii și mall-uri. Produsele noastre din seria Pharos sunt dedicate pentru a oferi soluții performante pentru aplicații oudoor de rețea fără fir.

    Seria de Access Pointuri Business TP-Link oferă o securitate a rețelei de clasă business, flexibilă, robustă, ușor de implementat și gestionat. Designul simplu conceput special pentru montajul pe perete sau tavan. Configurarea și administrarea WLAN sunt simplificate prin funcția de clustering și softul de management centralizat. 

    Seria EAP oferă, de asemenea, functionalitate cluster, soft de management centralizat, captive portal și management auto RF, fiind ideală pentru medii business solicitante cu  densitate mare cum ar fi: campusurile, hotelurile, mall-urile și birourile.

    Pharos este următoarea generație de produse TP-Link dedicată soluțiilor de înaltă performanță pentru aplicații de rețea wireless outdoor. Include o gamă largă de dispozitive CPE și Basestation, antene de clasă carrier și o aplicație de management centralizat, care sunt flexibile, ideale pentru aplicații de tip point-to-point, point-to-multipoint și acoperire Wi-Fi. Performanță profesională, împreună cu un design usor de utilizat, face seria Pharos TP-Link o alegere ideală atât pentru afaceri cât și pentru utilizări casnice.

    Adaugă dispozitive wireless la rețeaua prin cablu existentă cu gama Desktop Access Point TP-Link, incluzând Access Point-uri SOHO și High Power. Acestea sunt o soluție ideală pentu utilizatorii business de mici dimensiuni și ajută la obținerea de viteze wireless mai mari și o acoperire mărită, reunind avantajele ambelor medii de rețea cu și fără fir în timp ce partajați accesul la muzică, filme, fișiere sau imprimante.

    Routere profesionale TP-Link

    Mai mult ca oricând, păstrarea unei rețele sigure și de încredere este cheia succesului oricărei afaceri moderne. Gama de routere TP-Link inclusiv seria de routere VPN SafeStream și Routere Broadband ajută la construirea unei rețele foarte sigure și de încredere pentru întreprinderi, hoteluri, comunități cu număr foarte mare de utilizatori.

    Păstrarea rețelei în siguranță față de atacuri și accesul neutorizat este cheia succesului oricărei afaceri, acum mai mult ca înainte. Seria de routere VPN SafeStream oferă o soluție VPN ideală pentru a vă proteja rețeaua împotriva atacurilor și accesului neautorizat, concepute special pentru birouri / afaceri mici, cu volum mediu de utilizatori care cer o rețea VPN flexibilă și foarte sigură.

    Routerele TP-Link load balance broadband au capacități excelente de procesare a datelor și multiple funcții puternice inclusiv Load Balance, Access Control, IM/P2P Blocking, 

     

     

     

    From United States?

    Get products, events and services for your region.